Welcome visitor you can log in or create an account

Knikarmschermen

knikarmscherm

In ons assortiment vindt u bij Azon Zonwering een veelheid aan soorten en maten terrasschermen. Met name de knikarmtechniek en het kwalitatief hoogwaardige scherm hebben dit product de afgelopen jaren uitermate populair gemaakt.

Het knikarm-systeem zorgt voor een geheel vrije doorloop onder het scherm. De slimme cassette bevat in gesloten toestand zowel de armen als het volledige doek. Perfect opgeborgen en beschermd tegen allerlei schadelijke weersinvloeden.
 
Behalve de standaard 2-buis-schermen, kunt u ook kiezen voor het unieke systeem van de zogenaamde zelfdragende schermen voor extra stabiliteit en comfort. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en details van dit soort schermen.
 
De doeken bevatten een vrijwel onbeperkte keuze uit effen kleuren en streepmotieven. Het weefsel is van duurzame kwaliteit, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.
 
De bediening van de schermen bestaat standaard uit een soepel lopend windwerk met slingerstang. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een electrische bediening, tegen een relatief lage prijs. Wilt u dat het scherm volautomatisch in en uitgaat bij veranderende weersomstandigheden, dan plaatsen wij een zon-/windmeter. Zelfs een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk qua kleur, dessin, cassettevorm en bediening. Wij adviseren u daarom graag wat het beste zou passen bij uw woning. Vervolgens gaan wij aan het werk om uw specifieke wensen te verwerken in het product.