Welcome visitor you can log in or create an account

Rolluiken

rolluik
Rolluiken van Azon Zonwering beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd.
Binnen ons assortiment kan er worden gekozen voor diverse modellen omkasting. De leverbare kleuren van de omkasting zijn afhankelijk van het gekozen model. Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven. Uiteraard kan het product in iedere gewenste RAL-kleur gepoedercoat worden (meerprijs).
 

Mini-Rolluiken:

Mini-rolluiken zijn uitermate geschikt voor kleinere oppervlaktes, zoals ramen. Binnen ons maatwerkassortiment zijn de volgende lameltypes beschikbaar: Alulux, HK-842, Mini-E, Super Mini-E, Extreem staal, Mini-Safe en S1000.
Tot en met 300 x 300 cm is het rolluik S1000 tegen meerprijs ook uit te voeren met Politiekeurmerk Veilig Wonen. De meerprijs en voorwaarden waaraan voldaan moet worden bij montage zijn op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Standaard Rolluiken:

Geschikt voor grotere oppervlaktes. Worden met name als garagedeur gebruikt voor de kleinere garages.